Kiertomatkat


Kiertomatka, Sydney - Cairns - 7 päivääMatkaohjelma
Päivä 1SydneySaapuminen Sydneyn lentoketälle josta yksityiskuljetus hotellille. Mahdollisuus puolenpäivän tutustumiskiertoajeluun tai satamaristeilyyn.
Päivä 2SydneyPuolenpäivän mittainen panorama-city-kier,ros, sisältäen mm. Harbour Bridge ja Sydneyn oopperatalon näkymät shoppailukierroksen ja Bondi Beachin kävelykierroksen.
Päivä 3Sydney

Tutustuminen Unescon maailmanperintökohteeseen, Blue Mountainsin kansallispuistoon. Käynti Australian villieläinpuistossa, jossa asustaa kenguruiden, dingojen ja koalojen lisäksi useita muita paikallisia eläinlajeja.

Päivä 4Sydney - CairnsSiirtyminen Sydneystä lentäen Cairnsiin. Yksityis kuljetukset hotellien ja kenttien välillä. Vapaata ohjelmaa perillä.
Päivä 5CairnsAamulla opastettu kävelykierros Mossman Gorge -sademetsään. Kävelytie helpottaa kaikenikäisten liikkumista kierroksella. Kierroksen jälkeen voi rentouttaa itsensä hotellin altaalla tai sen edustalla sijaitsevalla rannalla.
Päivä 6Cairns

Siirtyminen veneellä suurelle valliriutalle (Great Barrier Reef). Vedenalaisen maailman voi kokea snorklaamalla, sukeltamalla tai lasipohjaisen veneen kyydistä.

Päivä 7CairnsYksityiskuljetus Cairnsin lentokentälle, josta paluulento kotimaahan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN