Kiertomatkat


Argentiina - Ranch Experience / 10 päivääMatkaohjelma
Päivä 1Buenos AiresSaapuminen Ezeizan lentokentälle, jossa VIP-vastaanotto ja kuljetus hotellille. Iltapäivällä kaupunkikierros Buenos Airesissa. Illalla tango-show illallisineen ja viineineen. Kyseessä on perinteisen tangomusiikin esittely eikä tavallinen turisteille suunnattu esitys. Mahdollisuus tutustua paikan päällä olevaan museoon, joka esittelee espanjalais- ja italialaissiirtolaisten elämää maassa.
Päivä 2Buenos Aires - EquinaSiirtyminen lentäen Esquinaan. Kentällä VIP-vastaanotto ja kuljetus Estancia La Rosita ranchille. Ensimmäinen ratsastuskäytössä olevan hevosenne kanssa Corrientesin tasangolla tutustuen hevoseen. Iltapäivällä ratsastus eri maastoissa ja ensimmäiset laukat.
Päivä 3La Rosita RanchTänään ratsastetaan veden ympäröimillä aroilla. Vieraillaan maaseutukoulussa, jossa alueen kulttuuri tulee tutuksi. Iltapäivä kuluu ratsastetaen tai hevoskärryillä liikkuen metsämaisemissa ja pysähtyessä autenttisessa "pulperiassa" (paikallisten käyttämä kauppa). Paluu ranchille, jossa teehetki laguunin vierellä ihaillen auringonlaskua ja luonnon ääniä kuunnellessa. Majoitus ja yöpyminen La Rosita Ranchilla.
Päivä 4La Rosita RanchTutustuminen ja osallistuminen paikallisten "Gauchojen" päivittäisiin työtehtäviin, kuten hevosten ja lehmien paimentamiseen ja erotusaitauksessa työskentelyyn. Lounaan ja levon jälkeen tehtävien jatkaminen. Majoitus ja yöpyminen La Rosita Ranchilla.
Päivä 5La Rosita RanchTutustuminen ja osallistuminen paikallisten "Gauchojen" päivittäisiin työtehtäviin, kuten hevosten ja lehmien paimentamiseen ja erotusaitauksessa työskentelyyn. Lounaan ja levon jälkeen tehtävien jatkaminen. Majoitus ja yöpyminen La Rosita Ranchilla.
Päivä 6La Rosita Ranch - Don Joaquin RanchAamulla siirtyminen kohti Don Joaquin ranchia. Matkalla kohdataan paikallista väestöä. Lounas nautitaan korallimaisemissa. Iltapäivällä saapuminen Don Joaquin ranchille, jossa tarjolla käsin tehtyä ruokaa. Lodge-majoitus ja yöpyminen paikan päällä.
Päivä 7Don Joaquin Ranch - La Rosita RanchAamulla matkataan läheiseen Esquinan kaupunkiin. Sightseeing-kierros hevosilla ratsastaen. Ravintolalounas joen äärellä. Siirtyminen kohti La Rositan ranchia, jossa majoitus ja yöpyminen.
Päivä 8La Rosita RanchAamupäivällä hevospoolon peruslyöntien harjoittelu. Lounaan jälkeen iltapäivällä hevospoolo-ottelu. Päivän päätös poolokentän läheisyydessä. Läksiäisillallinen ja yöpyminen La Rositan Ranchilla..
Päivä 9La Rosita Ranch - Buenos AiresSiirtyminen lentäen Buenos Airesiin. Vastaanotto kentällä ja kuljetus hotellille. Hotelliyöpyminen Buenos Airesissa.
Päivä 10Buenos AiresKuljetus Ezeizan kansainväliselle lentokentälle, josta paluulento kotimaahan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN