Starlight Tours on erikoistunut räätälöityihin matkoihin

Starlight Tours

Starlight Tours on erikoistunut kiinnostaviin ja korkeatasoisiin matkoihin, eksoottisiin ja vähän tunnettuihin kohteisiin, aitoihin elämyksiin ja maihin, joihin massaturismin lonkerot eivät vielä ulotu. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöityjä matkoja yli 170 valtiossa Lähi- ja Keski-idässä, Afrikassa, Aasiassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, sekä Oceaniassa.

Erinomaiset suhteemme kohdemaihimme mahdollistavat kattavan, tasokkaan ja luotettavan palvelutarjontamme myös harvinaisimmissa kohteissa. Panostamme erityisesti matkojemme ja asiakaspalvelumme laatuun - jokainen asiakkaamme on meille tärkeä ja oikeutettu henkilökohtaiseen ja kiireettömään palveluun. Lue lisää: Palvelumme »
Lue lisää »

Räätälöidyt matkat
Räätälöidyt ja yksilölliset matkat yksityishenkilöille ja ryhmille.

Starlight Tours on erikoistunut räätälöityihin matkoihin, joiden sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Räätälöity matka voi olla yhtä hyvin unelmien häämatka, rantaloma, safari tai esimerkiksi yksityinen kiertomatka omalla oppaalla ja yksityiskuljetuksilla.

Asiakaspalvelumme
Panostamme erityisesti matkojemme ja asiakaspalvelumme laatuun.

Erinomaiset suhteemme kohdemaihimme mahdollistavat kattavan, tasokkaan ja luotettavan palvelutarjontamme myös harvinaisimmissa kohteissa. Panostamme erityisesti matkojemme ja asiakaspalvelumme laatuun - jokainen asiakkaamme on meille tärkeä.

Yli 170 matkakohdetta
Amerikoissa, Afrikassa, Lähi-idässä, Euroopassa, Aasiassa, sekä Oceaniassa.

Starlight Tours tarjoaa matkakohteita yli 170:ssa valtiossa ympäri maailman; kattava kohdevalikoimamme kattaa myös eksoottiset, vaikeapääsyiset ja kaukaisimmat kohteet ja yhdistelmät – mukaan lukien kutsuviisumin vaativat valtiot. Katso kaikki kohteemme ja pyydä ehdotus asiantuntijoiltamme.

Safarit
Starlight Tours on tasokkaiden räätälöityjen safarimatkojen asiantuntija.

Yli 15 vuoden kokemuksemme ja laaja kohdevalikoimamme takaavat onnistuneen safarielämyksen niin ensikertalaisille, kuin kokeneille safarimatkailijoille.

Ei suuria ryhmiä - kaikki palvelut safariajoista liityntäkulkjetuksiin on räätälöitävissä yksityisinä palveluina pariskunnille, perheille ja pienryhmille.

Ryhmät
Suunnitteletko matkaa omalle ryhmälle, joukkueelle, suvulle tai työporukalle?

Suunnitteletko matkaa omalle ryhmälle, joukkueelle, suvulle tai työporukalle? Haluaisitko yhdistää messu- tai kokousmatkaan jotain erilaista? Ryhmä- ja liikematkaexperttimme auttavat matkan suunittelussa – kohteesta ja ryhmän koosta riippuen matkan kokoaja nauttii ilmaisesta huoneluokan tai lentopaikan upgradesta, tai jopa kokonaan ilmaisesta matkasta. Ota yhteyttä ja aloita matkan suunnittelu jo tänään!

Around the World
Maailmanympärimatka voi olla muutakin kuin paikasta toiseen tiukalla...

Maailmanympärimatka voi olla muutakin kuin paikasta toiseen tiukalla aikataululla lentämistä; pyydä meiltä ilmainen tarjous matkasta ja anna meidän suunnitella reitti aikataulusi ja budjettisi mukaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Vietnam
Aasian monipuolisin kohde Vietnam tarjoaa kulttuuria, idän eksotiikkaa...

Aasian monipuolisin kohde Vietnam tarjoaa kulttuuria, idän eksotiikkaa, historiaa ja upeita rantoja. Yhdistä kaupunki- ja rantaloma, tai pyydä kohdeasiantuntijaamme räätälöimään kiertomatka omien toiveidesi pohjalta.

Etelä-Afrikka
Etelä Afrikka on laatutietoisen matkailijan valinta – upeat safarikohteet...

Etelä Afrikka on laatutietoisen matkailijan valinta – upeat safarikohteet, viinitilat, golfkentät ja luksusjunat, sekä korkeatasoinen palvelu antavat mahdollisuuden unohtumattomaan lomaan – kohdeasiantuntijamme räätälöivät matkan alusta loppuun toiveidesi ja budjettisi mukaisesti.

Tahiti
Ranskan Polynesian saaret – Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huahine...

Ranskan Polynesian saaret – Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huahine ja monet muut ovat todellisia paratiisisaaria; sinisten laguunien ympäröimät saaret ja korkeatasoiset palvelut luovat upeat puitteet ranatlomalle, tai unelmien häämatkalle. Kysy myös saarihyppelyä – kauttamme järjestyvät kaikki saarten väliset kuljetukset.

Honeymoon
Kruunaa hääsi upealla häämatkalla ylellisissä ranta-, kaupunki, tai...

Kruunaa hääsi upealla häämatkalla ylellisissä ranta-, kaupunki, tai vaikkapa safarikohteissamme. Hääpareille on luvassa tuntuvia alennuksia, ilmaisia huoneluokan korotuksia, romattisia kynttiläillallisia ja muita yllätyksiä!

Vihkiminen ulkomailla
Häät ulkomailla voivat olla joko intiimi, kahden kesken paratiisisaaren...

Häät ulkomailla voivat olla joko intiimi, kahden kesken paratiisisaaren rannalla tapahtuva seremonia, tai upea tapa koota sukulaiset ja ystävät eksoottiseen kohteeseen. Starlight Tours hoitaa kaikki luvat ja järjestelyt ennakkoon asiantuntevasti ja pitkällä kokekemuksella.

Luxury Train
Ylelliset luksusjunat tarjoavat menneen maailman glamouria ja korkeatasoista...

Ylelliset luksusjunat tarjoavat menneen maailman glamouria ja korkeatasoista palvelua. Starlight Tours toimii yhteistyössä kaikkien maailman johtavien luksusjunaoperaattoreiden kanssa Australiasta Intiaan ja Etelä Afrikasta Thaimaahan. Katso lisätiedot Lukusuna-sivuiltamme.

Overwater
Vedenpäällinen bungalow kauniilla atolisaarella on monen unelmissa...

Vedenpäällinen bungalow kauniilla atolisaarella on monen unelmissa – Starlight Toursin kautta tarjolla on eksoottisia kohteita Polynesiassa, Intian valtamerellä ja Karibialla. Valitse suosikkikohteesi ja anna meidän hoitaa käytännön järjestelyt.

Bahama
Bahaman saaret Karibialla ovat yksi legendaarisimmista saarikohteista...

Bahaman saaret Karibialla ovat yksi legendaarisimmista saarikohteista maailmassa. Vain puolen tunnin lennon päässä Miamista olevat saaret tarjoavat sinistä merta ja valkoista hiekkaa, sekä korkeatasoiset palvelut. Katso lisää Bahaman maasivulta ja pyydä tarjous omille matkapäivillesi.

Mauritius
Mauritius on tunnettu upeista rannoistaan ja korkeatasoisista hotelleistaan...

Mauritius on tunnettu upeista rannoistaan ja korkeatasoisista hotelleistaan- Starlight Tours tarjoaa yli sata hotellivaihtoehtoa tällä upealla Intian valtameren saarella – kysy myös golf- ja häämatkatarjouksiamme!

Argentina
Koe Buenos Airesin houkutteleva ilmapiiri, nauti hyvästä ruoasta...

Koe Buenos Airesin houkutteleva ilmapiiri, nauti hyvästä ruoasta ja viineistä ja näe Iguazzun upeat vesiputoukset. Majoitu ylellisessä viinitilahotellissa ja yhdistä matkaan vaikkapa yksityisä tango-tunteja. Räätälöimme myös Argentinan matkamme aina täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

St. Lucia
Saint Lucia vehreä saari tunnetaan erityisesti häämatkakohteena...

Saint Lucia vehreä saari tunnetaan erityisesti häämatkakohteena; korkeatasoiset pienet luksusresortit tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä sekä upeita maisemia rennon karibialaisessa ympäristössä.

Tansania
Tansania on ehdottomasti Afrikan paras safarikohde – Ngorongoron...

Tansania on ehdottomasti Afrikan paras safarikohde – Ngorongoron ja Serengetin kansallispuistot tarjoavat upeat puitteet korkeatasoisille yksityissafareillemme, joihin on helppo yhdistää rantaloma Zanzibarin hiekkarannoilla.

Madagascar
Madagascar on kuin oma maailmansa – omintakeinen kulttuuri ja luonto...

Madagascar on kuin oma maailmansa – omintakeinen kulttuuri ja luonto, sekä uskomattomat rannat tekevät saaresta yhden maailman upeimmista matkakohteista. Tutustu lemureihin ja Baobab-metsiin ja vietä rantalomaa Nosy Be’n upeilla rannoilla.

Jordania
Starlight Tours on Jordanian asiantuntija; tarjoamme yksityiset oppaat...

Starlight Tours on Jordanian asiantuntija; tarjoamme yksityiset oppaat, tasokkaat hotellit ja kylpylät niin Kuolleenmeren rannoilla, Petrassa, kuin Aqaban rantalomakohteessa. Kysy myös yhdistelmämatkoja Israelin kanssa!

Intia
Starlight Tours on erikoistunut korketasoisiin Intian-matkoihin...

Starlight Tours on erikoistunut korketasoisiin Intian-matkoihin. Huippuhotellit, koko maan kattava palveluverkosto ja yksityiset oppaat ja kuljetukset takaavat upean ja turvallisen elämyksen niin rantalomaa, historiaa, kuin kaupunkilomaa etsivälle.

Burma
Satumaiset pagodat, viidakon keskeltä nousevat temppelit, jokiristeilyt...

Satumaiset pagodat, viidakon keskeltä nousevat temppelit, jokiristeilyt ja korkeatasoiset rantaresortit tekevät Burmasta yhden Aasian monipuolisimmista kohteista – kattavat palveluverkostomme takaa sujuvan ja luotettavan palvelun koko maassa.

Costa Rica
Väli-Amerikan helmi, monipuolinen ja turvallinen Costa Rica, tarjoaa...

Väli-Amerikan helmi, monipuolinen ja turvallinen Costa Rica, tarjoaa sademetsiä, rantoja, tulivuoria, kuumia lähteitä ja soveltuu hienosti myös omatoimiseen kiertelyyn vuokra-autolla. Pyydä ehdotusta omille matkapäivillesi!

Marokko
Upeat palatsit, kiehtova eksotiikka, korkeatasoiset hotellit ja pitkät...

Upeat palatsit, kiehtova eksotiikka, korkeatasoiset hotellit ja pitkät hiekkarannat tekevät Marokosta Pohjois Afrikan mielenkiintoisimman ja monipuolisimman kohteen. Yhdistä kaupunki- ja rantaloma, tai kierrä maata vuokra-autolla omaan tahtiin. Kauttamme järjestyvät kaikki kohdepalvelut!

Libanon
Tuhkasta noussut Beirut ja sen yöelämä on jo itsessään näkemisen arvoinen...

Tuhkasta noussut Beirut ja sen yöelämä on jo itsessään näkemisen arvoinen, mutta Libanon tarjoaa myös viinitiloja, historiaa ja rantoja – talvisin maan korkeatasoiset hiihtokeskukset ovat oiva vaihtoehto uutta hiihtolomakohdetta etsivälle.

Namibia
Namibiassa aavikko kohtaa valtameren ja savannit vuoriston; tutustu...

Namibiassa aavikko kohtaa valtameren ja savannit vuoriston; tutustu tähän ystävälliseen ja turvalliseen maahan ja sen upeisin kansallispuistoihin ja luontoon vaikka vuokra-autolla kierrellen ja majoitu kohdeasiantuntijamme suosittelemissa tasokkaissa safrilodgeissa tai aavikkolinnoissa.

Islanti
Saagojen Islanti on oiva kohde minilomalle, nauti kuumista lähteistä...

Saagojen Islanti on oiva kohde minilomalle, nauti kuumista lähteistä ja jäätiköiden jylhästä kauneudesta tai yhdistä pysähdys Reykjavikissa vaikka Yhdysvaltain- tai Kanadan matkaan - Iceland Air tarjoaa monipuoliset yhteydet Pohjois Amerikkaan.

Discovery.com Smal.fi

Starlight Tours on kuluttajaviraston hyväksymä valmismatkatoimisto; olemme asettaneet kattavan vakuuden turvaamaan asiakkaidemme matkan. Kuluttajaviraston valmismatkarekisteritunnuksemme on 2145/07/Mj.