Yleinen hintataso

Georgia on erittäin edullinen matkakohde. Hintataso on ravintoloissa huomattavan edullinen tasoon nähden. Myös taksien ja muiden palveluiden hinnat ovat huomattavasti Suomea edullisempia.

Ostokset

Georgia on kuuluisa viineistään, kuohuviineistään ja brandystään - ja paikallisten tuotteiden hinta-laatu-suhde on erinomainen. Paikallisten taiteilijoiden työt; maalaukset, veistokset ja puuesineet ovat suosittuja matkamuistoja, kuten myös silkkiset huivit ja muut tekstiilit. Myös antiikkia ja neuvostoaikaista romua on saatavilla edullisesti.

Ravintolat ja ruoka

Georgialainen keittiö on maailmankuulu ja parhaimmillaan synnyinseuduillaan. Perinteinen georgialais-menu juomineen ei hienoimmassakaan ravintolassa kevennä matkakassaa kohtuuttomasti. Tbilisissä on laaja valikoima eritasoisia ravintoloita etnisestä ruoasta kansainvälisiin pikaruokaketjuihin, maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa tarjonta on luonnollisesti suppeampi.

Muut palvelut

Taksit ovat Georgiassa melko edullisia; matka Tbilisin sisällä maksaa muutaman euron. Takseissa ei uusimpia punaisia takseja lukuun ottamatta ole mittareita ja hinta on aina sovittava ennen matkan alkua.

Tbilisistä löytyvät kaikki modernin, länsimaisen suurkaupungin palvelut.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme