Pyydä tarjous tästä maanosasta:

Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

Oceania

Eteläisen Tyynenmeren saaret tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaan sinisestä vedestään, värikkäistä koralliriutoistaan ja ystävällisistä asukkaistaan.

Starlight Tours tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden löytää oma suosikkinsa alueen paratiisisaarista. Valikoimastamme löytyy kohteita joka makuun; Aktiivista lomaa etsivälle Fiji, Papua Uusi Guinea ja Samoa tarjoavat upeiden rantojensa lisäksi uskomattomat puitteet aktiivilomaan oli kiinnostuksen kohteena sitten viidakkovaellus, sukellus, surffaus tai vuorikiipeily.Niue, Tahiti, Vanuatu, Solomon- ja Cooksaaret, sekä Kiribati puolestaan kutsuvat rentouttavaan rantalomaan upeine atollisaarineen ja tarjoavat monipuolisia majoitusvaihtoehtoja luksushotelleista yksinkertaisiin rantamökkeihin.

Kauttamme saat varattua myös saartenväliset lento- ja laivaliput, hotellit, risteilyt ja yksityisveneet jollasta jahtiin - miehistöllä tai ilman. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman surffaus-, sukellus- ja kalastusmatkoja, sekä luontosafareita. Starlight Tours vuokraa myös useita eri saarilla sijaitsevia yksityishuviloita suoraan omistan toimeksiannosta ja ilman välikäsiä - pyydä tarjous!

Etelä-Tyynenmeren turismijärjestön viralliset sivut

South Pacific Tourism Organization

CookIslands.jpg

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme