Pukeutuminen

Ei erityisiä pukeutumissääntöjä.

Uskonto

Georgialaiset ovat enemmistöltään ortodoksikristittyjä.

Käyttäytyminen

Ei erityisiä käyttäytymissääntöjä.

Alkoholi

Alkoholia on Georgiassa yleisesti saatavilla.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Georgiaan alle 90 päivää kestäviin matkoihin.
HUOM. Mikäli joku seurueestanne matkustaa muulla kuin Suomen passilla ilmoittakaa siitä jo matkaa varattaessa!

Suomessa ei ole Georgian suurlähetystöä, joten pidempiaikaiset viisumit on haettava Georgian Berliinin lähetystöstä henkilökohtaisesti tai postitse.

StarlightTours voi myös hakea viisumia puolestanne, tällöin hakuaika on vähintään 10 arkipäivää - olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä oheisella lomakkeella.

Valuutta

Georgian Lari (GEL) on vapaasti vaihdettava valuutta, mutta sen hankkiminen Suomesta ennen matkaa ei ole mahdollista. Lari on arvoltaan noin 0,41 Euroa (1€ = n. 2,46 GEL). Georgiassa rahanvaihto on helppoa, kansainvälisiä pankkeja ja -pankkiautomaatteja, jotka hyväksyvät ulkomaiset Visa-, Electron-, Master Card- ja Maestro-kortit on suuremmissa kaupungeissa. Matkashekkien vaihtaminen on hidasta ja yleensä melko kallista. Matkavaluutaksi suosittelemme euroja.

Luottokortit hyväksytään yleisesti maksuvälineenä suuremmissa kaupoissa ja ravintoloissa, sekä hotelleissa.

Matkapuhelimet ja Internet

Matkapuhelinverkko on Georgiassa kattava joitain vuoristoalueita lukuun ottamatta. Internetyhteyksiä tarjoavia yrityksiä, hotelleita ja kahviloita on runsaasti.

Sähkö

Sähköjännite on 220V ja yleisimmin käytetty pistorasiatyyppi on standardi eurooppalainen pyöreä, ei-maadoitettu, rasia johon suomalaiset laitteet sopivat ilman adaptereita. Sähkökatkoksia esiintyy satunnaisesti.

Aika

Georgia on kaksi tuntia Suomea edellä (GMT +4)

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme