Pyydä tarjous tästä maanosasta:

Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »

Lähi-itä

Kukaan ei tunne Lähi-itää niin kuin Starlight Tours; valikoimamme kattaa kaikki alueen valtiot ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ”tuhannen ja yhden yön” elämyksiä asiakkaillemme tässä mielenkiintoisessa osassa maailmasta.

Kaupunkilomien ja kiertomatkojen, sekä risteilyjen lisäksi kauttamme on varattavissa monipuolisia liikematkapalveluita, hotelleita, kuljetuksia, arabian kielikursseja, sekä lippuja alueella ajettaviin moottoriurheilutapahtumiin. Räätälöimme asiakkaillemme yksityismatkoja kaikkiin alueen kohteisiin ja viisumipalvelumme auttaa joskus vaikeidenkin matkustusasiakirjojen hankinnassa.

Katso myös laskettelupakettimme Libanonissa ja Iranissa.

Palvelumme Jordaniassa löytyvät täältä.

Tutustu kielikursseihimme Damaskoksessa tästä linkistä.

Ehdotuksemme omatoimimatkoista Iraniin löytyvät täältä.


Starlight Tours on Suomen ainoa matkanjärjestäjä, joka tarjoaa täydet kohdepalvelut kaikissa Lähi-idän valtioissa. Kauttamme pääset nauttimaan niin Kuolleenmeren kylpylöistä, Välimeren aalloista, kuin Punaisenmeren koralleistakin - Lähi-itä on myös täynnä historiallisia muistomerkkejä, linnoituksia, temppeleitä ja muita alueen monipuolisen menneisyyden jättämiä muistomerkkejä. Järjestämme myös matkoja Libanonin ja Iranin hiihtokeskuksiin, sekä Israelin, Libanonin ja Jordanian viinitiloille!

Viisumipalvelumme järjestää hankalimmatkin kutsuviisumit myös esimerkiksi Saudi-Arabiaan, Iraniin, Libyaan, Sudaniin ja Jemeniin!

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme