Yleinen hintataso

Oman on pysynyt hintatasoltaan melko edullisena, joskin hotellien hinnat alkavat lähestyä länsimaalaista tasoa. Hintataso ravintoloissa vaihtelee paikan ja tason mukaan muutaman sentin curry-annoksista kansainvälisten hotellien kansainväliseen hinnoitteluun.

Ostokset

Oman on kuuluisa koristeellisista tikareistaan ja hopeakoruistaan, jotka on usein koristeltu vanhoilla kolikoilla tai lasinpaloilla. Myös paikalliset savityöt, suitsukerasiat, tekstiilit ja kaftaanit ovat hintansa arvoisia.

Perinteiseen tapaan myös kultaa on yleensä kaupan suhteellisen edulliseen hintaan.

Ravintolat ja ruoka

Ravintolatarjonta Omanissa vaihtelee pääkaupungin kansainvälisten hotellien ja eurooppalais-, intialais-, libanonilais-, persialais- ja kiinalaistyylisistä gourmet-ravintoloista edullisiin ja mutkattomiin intialaisravintoloihin, joita maassa on paljon. Omanista ei juuri löydy kansallisia erikoisuuksia ruoan suhteen.

Muut palvelut

Taksit ovat Omanissa melko edullisia, niin kaupunkien sisällä, kuin niiden välilläkin. Arabiaa osaamattoman on tosin yleensä mahdotonta tietää taksien reittejä tai hinnoittelua. Hinta on parasta aina sopia ennen matkan alkua.

Masqatista löytyvät kaikki modernin, länsimaisen suurkaupungin palvelut.

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme